De Laatste Stemgeluiden

Ik was ze kwijt. De in allerijl opgenomen episodes van de Kiezelkronieken met mijn oorspronkelijke stem. Gelukkig heb ik ze weer teruggevonden. Nachtwerk was het vlak voor mijn tumoroperatie om dit op te nemen. Ik ben een leek in de audio wereld. De apparatuur die ik dacht nodig te hebben werd laat geleverd. Maar het is gelukt. De kwaliteit laat te wensen over, maar alles is in één keer opgenomen. Niets is overgedaan. Behalve “Over mij” die ik al eerder opgenomen had.

Om mezelf een volgende hartverzakking te besparen heb ik alle afleveringen tot aan de operatie hieronder bij elkaar gezet. Het heeft me een dag gekost, maar ze zijn er allemaal. Of jij, als lezer, hier behoefte aan hebt, mag je helemaal zelf bepalen.

Ik ben blij dat het er is.

 

Over mij

 

Voor Fleur, mijn stem

 

De Kiezel 1 – Een Ongenode Gast

 

De Kiezel 2 – De Eerste Stapjes

 

De Kiezel 3 – Weefselafname

 

De Kiezel 4 – Kiezelecho

 

De Kiezel 5 – De kwade Kiezel

 

De Kiezel 6 – De Kiezeltour, proloog

 

De Kiezel 7 – Het Kiezelhuwelijk

 

De Kiezel 8 – Kiezen en Kiezels

 

De Kiezel 9 – Interbellum

 

De Kiezel 10 – De Verlenging

 

De Kiezel 11 – De Wending

 

De Kiezel 12 – Het Belletje

 

De Kiezel 13 – Een Appje en een Belletje

 

De Kiezel 14 – De Week van de Waarheid

 

De Kiezel 15 – Goed Nieuws Maar Geen Feestje

 

De Kiezel 16 – Het Masker

 

De Kiezel 17 – Een Lampje in mijn Buik

 

De Kiezel 18 – De Oncoloog

 

De Kiezel 19 – Het Verdriet

 

De Kiezel 20 – Bizar

 

De Kiezel 21 – Kop of Munt

 

De Tussenkiezel

 

De Kiezel 22 – Het Staat Vast

 

Zo, dat waren de laatste woorden van een stem die ik 57 jaar bij me heb gedragen. Voorgoed verdwenen. Welk stemgeluid ervoor terugkomt, weet ik nog niet.

 

Lees Lieverdjes en help de snel opdrogende fondsen voor de bestrijding van kanker!

Menno Voorwinde

Door schade en schande wijs geworden. Eigenwijze donder. Twijfelt aan alles in de wetenschap dat wijsheid begint bij twijfel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.